Main
Pääsivu
Tulokset / Uutiset
Historia
Tres Colores Gabrielina
Shannon des Chemins Cathares
Danka Red NBT de l'Oree des Charmois
Drover's Dream de l'Oree des Charmois
A-pentue
B-pentue
C-pentue
D-pentue
E-pentue
F-pentue
G-pentue
H-pentue
I-pentue
J-pentue
K-pentue
L-pentue
M-pentue
N-pentue
O-pentue
P-pentue
Q-pentue
R-pentue
S-pentue
Treenikuvia
Näyttelyhetkiä
Aussie Open 2006
Ranskan National 2007
Pentukuvia
Astutuksia
Koiranelämää
Satu arvostelemassa
Linkit
Galleria
Yhteystiedot
Vieraskirja
Drover's Happened That Summer "Lakka"


INT FI SE NO EE LT DK CH BOB winning Group placing RN
DROVER'S HAPPENED THAT SUMMER


Syntynyt: 14.10.09
Sukupuoli: narttu
HD: A-A
OD: 3-0
Silmät: HSF4 vapaa vanhempien kautta, HC, PRA, CEA, ICO vapaa sekä pentuna että aikuisena
Häntä: pitkä
Väri: red merle
Silmien väri: meripihkan ruskeat
Purenta: leikkaava purenta, kaikki hampaat
Koko: 38,5cm 3-kuisena, 43,5cm 4-kuisena, 47,5cm 5-kuisena, 49,5cm 6-kuisena, 50cm 7-kuisena, 51cm 8-kuisena, 52cm 10-kuisena, 53cm 2-vuotiaana
Omistaja: Drover's & Terhi Louhekari, DegerbyLakka on kuvassa 2,5-vuotias. Lakka on aloittanut VEPE-treenit Inkoon koirakerhossa ja keväällä 2012 alkoi kisaaminen rallytokossa. Lakan näyttelyuran aloitus on viivästynyt pikkupentuna sattuneen haaverin takia. Isot koirat juoksivat päin Lakkaa ja Lakka lensi kaaressa ranteen paksuisen kannon päälle. Lakkaan sattui, se kiljui ja ylösnoustessaan ei laskenut vasenta etujalkaa maahan. Lakka ontui jalkaa joten se pistettiin kipulääkekuurille ja kahden viikon lepoon. Kun kipulääkekuuri ja lepojakso olivat ohi palasi ontuminen jos Lakka oli riekkunut esim. sisarustensa kanssa. Lopulta Lakan jalka röntgenkuvattiin, mutta siinä ei näkynyt mitään. Lakka kuitenkin aristi palpoitaessa kyynärpään seutua, joten siitä otettiin tietokonetomografia, jossa lopulta näkyi irtopala. Leikkaushan siinä oli edessä. Ontuminen jäi leikkauspöydälle ja Lakan toipuminen on sujunut paremmin kuin hyvin. Iso kiitos Terhille, joka on noudattanut Helsingin yliopiston eläinsairaalan kirurgien ja fysioterapeutin ohjeita kirjaimellisesti. Me emme tule ikinä saamaan vastausta meitä viisaammilta onko irtopala onnettomuuden seurausta. Kaiken lisäksi leikkauksesta toipuessaan Lakka joutui makaamaan paljon paikoillaan, jonka johdosta se sai ison hot spotin oikeaan kankkuun ja housut jouduttiin siltä puolelta ajamaan pois. Lakka tulee kehiin heti kun turkki sallii. Lakan vasen kyynärpää on kliinisesti ykkönen, mutta kaikki leikatut kyynärpäät ja lonkat tulevat aina SKL:stä takaisin huonoimmalla mahdollisella tuloksella mikäli omistaja on rehellisesti kertonut leikkauksesta kuvaavalle eläinlääkärille kuten me teimme. Lakka on steriloitu ja toivomme sille kivutonta elämää. Lakka läpäisi luonnetestin Kaarinassa 08.07.2012 upealla tuloksella +172p ja laukausvarma.


|lisää kuvia|


Sukutaulu

INT, AM, NO, DK, RUS CH SEW-08,-09 KBHW-09 BISS
Thornapple Dr Thunder, bl/tri
AM, ASCA CH
Thornapple Code Red, r/tri
ASCA CH
Merribrooks Pickup Man, blue merle

Thornapple Lizzie McGuire, bl/tri
AM CH
Thornapple Oceans of Diamonds, blue merle
AM CH
Ragtime Set in Stone, blue merle
AM CH
Thornapple White Diamonds, blue merle
INT, FI, SE, EE, NO CH LVW-07 SEW-07 EEJW-07 EEW-07 FIJW-07 BISS RN
Drover's Crown Jewel, red merle
VDH-EuJg-04
User du Domaine des Elweis, r/tri

Red's Warren de l'Oree des Charmois, red merle

Riddle's Red de l'Oree des Charmois, r/tri
INT, FI, SE, NO, DK, LV CH FIW-04,-05,-06 SEW-04,-05,-12 NORDW-05 BISS BH
Tres Colores Gabrielina, BH, blue merle
FIN CH
Propwash Sealevel Finn Spirit, bl/tri
FIN CH FINW-99,-01 SW-00
Tres Colores Cassandra, red merle


More pictures


Lakka 21-kuisena.Lakka 21-kuisena.Lakka 21-kuisena.Lakka 13-kuisena.Lakka 13-kuisena.Lakka 13-kuisena.Lakka 13-kuisena.Lakka 13-kuisena.Lakka 13-kuisena.Lakka 13-kuisena.Lakka 13-kuisena.Lakka 13-kuisena.Lakka 13-kuisena.Lakka 7-kuisena.Lakka 7-kuisena.Lakka 6-kuisena.Lakka 6-kuisena.Lakka 6-kuisena.Lakka 5-kuisena.Lakka 5-kuisena.Lakka 4-kuisena.Lakka 4-kuisena.Lakka 4-kuisena.Lakka 4-kuisena.Lakka 4-kuisena.Lakka 3-kuisena.Lakka 3-kuisena.Lakka 3-kuisena.Lakka 3-kuisena.Lakka 3-kuisena.Lakka 9,5-viikkoisena.Lakka 9,5-viikkoisena.19.12, Lakka antaa tassua Brandylle.17.12, Lakka, kaunotar ruispellossa.17.12, Lakka ja Gizmo.Lakka melkein 9 viikkoa.Voi tätä lelujen määrää.Gizmo-enon vieressä on turvallista nukkua.Lakka ja uudet kaverit.Lakka ja Terhi.Lakka 8-viikkoisena.Lakka 8-viikkoisena.Lakka 6-viikkoisena.Lakka 4-viikkoisena.Lakka 4-viikkoisena.Lakka päivän vanhana.